در این مقاله به پوشش ضد حریق پایه سیمانی،مزایا و معایب پوشش ضد حریق پایه سیمانی، نحوه اجرای پوشش ضد حریق پایه سیمانی، قیمت پوشش ضد حریق پایه سیمانی پرداخته ایم اگر شما هم علاقه مند هستید با ما همراه باشید .
صنعت ساخت و ساز فعلی به دلیل حوادثهای مختلفی که وجود دارد، معمولاً روشهای مختلفی برای کاهش میزان خسارات به کار گرفته میشود. استاندارد پوشش ضد حریق برای کاهش میزان خسارات ناشی از آتش سوزی به کار میروند. پوششهای ضد حریق یا پوشش های مقاوم حریق دارای انواع مختلفی هستند که معمولاً برای اجرا بر روی سطوح خاص از نمونه مخصوص آن استفاده میکنند.
استفاده از اطلاعات این مقاله برای افرادی که در حوزه ساخت و ساز فعالیت میکنند، بسیار کاربردی است.
شاید برای شما سوال باشد پوشش ضد حریق پایه سیمانی چیست؟ معمولاً میزان اینرسی حرارتی قسمتهای فولادی سازه بسیار کم است. در نتیجه در صورت افزایش دما پایایی سازه با خطرات بسیار جدی مواجه میشود. استفاده از پوشش مقاوم حریق پایه سیمانی معمولاً باعث افزایش میزان اینرسی حرارتی اعضای فولادی در قسمت های مختلف سازه خواهد شد. این نوع پوشش حرارتی جز پوشش ضد حریق پایه معدنی است.
پوشش ضد حریق پایه سیمانی معمولاً به روش شاتکریت روی قسمتهای مختلف سازه پاشیده میشود. مواد مورد استفاده در ساخت این پوشش شامل ورمیکولیت، سیمان، الیاف شیشه و افزودنیهای مخصوص شیمیایی است. این نوع پوشش به دلیل نقش مهم سیمان برای چسبندگی آن، به عنوان پایه سیمانی شناخته میشود.
از کاربردهای پوشش مقاوم حریق پایه سیمانی میتوان گفت برای تمام نقاطی که احتمال آتش سوزی در آنها وجود داشته باشد، قابلیت استفاده دارد.
از کاربردهای پوشش مقاوم حریق پایه سیمانی در ساختمانهای مسکونی، مراکز مختلف آموزشی، پالایشگاههای نفت و گاز و نیروگاههای پتروشیمی، مراکز مختلف صنعتی و کارخانجات، انبارها و سیلوهای نگهداری مواد غذایی، نیروگاههای برق،بیمارستان و سالنهای سینما، سکوهای دریایی و نفتی، ایستگاههای پمپ بنزین، مراکز مختلف تفریحی و ورزشی و مواردی از این قبیل برای اجرای این نوع پوشش ضد حریق مناسب هستند.
هنگام اجرای پوشش ضد حریق پایه سیمانی محل اجرای پوشش ضد حریق پایه سیمانی باید عاری از هرگونه مواد اضافه یا رطوبت باشد. در صورت وجود گرد و غبار یا چربی باید به طور کامل سطوح را پاک سازی کرد. در صورت خوردگی و زنگ زدگی قسمتهای مختلف سطوح فلزی باید آنها را سند بلاست کرد.
دمای محل اجرا باید ما حداقل ۵ درجه سانتیگراد باشد. برای زیر سازی محصول firecement باید اتصال مش با پین هایی به فواصل حدودا ۳۰ سانتی متر باشد. توجه داشته باشید که باید قبل از اجرای پین های جوش لازم است که محل ضد زنگ اجرا شده روی سطح فلز به وسیله سنگ فرز برداشته شود. در ادامه لایه بستر (Key coat) همراه
با Seko Polymercoat-L و محصول Firecement برای آشنا شدن با مراحل اجرای پوشش ضد حریق پایه سیمانی به صورت کامل و جامع Firecement کلیک کنید.
پوشش مقاوم حریق پایه سیمانی بسته به میزان ضخامت طراحی شده طی دو الی سه دست روی سطح فلز اجرا می شود. در صورت توقف کار باید تمام تجهیزات شسته شود. میزان ضخامت پوشش بر اساس نوع سازه و میزان حرارت و مدت زمان لازم برای حفاظت از آن میتواند متفاوت باشد.
در ادامه به مزایا و معایب پوشش ضد حریق پایه سیمانی پرداخته ایم .پوشش پایه معدنی سیمانی به دلیل استفاده از سیمان به عنوان ماده چسباننده بیش از ۴۰ درصد وزنی پوشش نسبت به نوع پوشش پایه گچی پرهزینه تر می باشد.
اجرای پوشش پایه سیمانی در فصل گرما به دلیل ماهیت سیمان احتمال ترک خوردگی فراوان دارد. به همین دلیل لازم است در حین اجرا تمهیدات لازم جهت کیورینگ و جلوگیری از از دست دادن آب پوشش پایه سیمانی در نظر گرفته شود.
یکی از مزیت های استفاده از پوشش پایه سیمانی نسبت به نوع پایه گچی آن این است که در فصول گرما این است که در صورتی که بنا به هر دلیلی روند اجرای پوشش با مشکل روبرو شود از آنجایی که گیریش سیمان دیرتر از گچ رخ می دهد ، نیروهای اجرایی پاشش پوشش زمان کمتری را جهت تمیزکاری دستگاه ها و مهیا شدن مجدد برای اجرای پوشش صرف می کنند. از مزایای پوشش ضد حریق پایه سیمانی این است که در مقابله با پوشش پایه گچی دوام بیشتری دارد.
مخصوصاً زمانی که رطوبت وجود دارد، دوام سیمان بسیار بیشتر خواهد بود. همچنین از دیگر مزایای پوشش ضد حریق پایه سیمانی میزان مقاومت مکانیکی نیز در برابر ضربات بسیار زیاد یکی از مزایای اصلی این پوشش به شمار میرود.
در این قسمت به قیمت پوشش ضد حریق پایه سیمانی اشاره کردیم. پوشش مقاوم حریق پایه سیمانی به دلیل عدم تعادل در بازار و نوسانات موجود معمولاً ثابت نیست.
ممکن است برای کاربردهای صنعتی یا ساختمانی استفاده از پوششهای خارجی هزینه بیشتری به بار آورد. قیمت اجرای پوشش مقاوم حریق پایه سیمانی به عوامل مختلفی مثل نوع ساختمان، جنس مواد به کار رفته در سازه اصلی، مقدار متراژ محیط کار، میزان تیغههای داخلی اجرا شده یا اجرای تأسیسات و عواملی از این قبیل به بستگی دارد.
در این مقاله درباره پوشش ضد حریق پایه سیمانی صحبت کردیم و نحوه اجرای این پوشش را به طور کامل شرح دادیم. از مزایا و معایب استفاده از این نوع پوشش ضد حریق صحبت کردیم. همچنین هزینه اجرای پوشش مقاوم حریق پایه سیمانی را بررسی کردیم.
استفاده از اطلاعات این مقاله برای افرادی که به دنبال اجرای این نوع پوشش در سازه خود هستند، میتواند کاربردی باشد. چرا که کاربردهای پوشش ضد حریق پایه سیمانی بسیار زیاد است و تقریباً برای تمام انواع ساختمانها میتوان از آن استفاده کرد که افراد می توانند از قابلیتهای منحصر به فرد آن بهرهمند شوند.
بهتر است قبل از اجرای این پوشش از افراد ماهر در این زمینه کمک بگیرید و محصولات خریداری شده را از برندهای معتبر تهیه کنید. کلینیک ساختمانی ایران با داشتن سالها تجربه در زمینه پوشش مقاوم ضد حریق پایه سیمانی در کنار شماست تا بهترین محصول را تهیه کنید جهت مشاوره رایگان میتوانید با کارشناسان ما در این زمینه تماس حاصل فرمایید.
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating ۴ / ۵. Vote count: ۱
No votes so far! Be the first to rate this post.
چرا افزودنی بتن؟ سیمان اولیه در سال 1824 توسط جوزف آسپیدین اهل انگلستان شناخته و کشف شد و فرآیند تکامل آن توسط ...
در این مقاله به پوشش ضد حریق پایه سیمانی،مزایا و معایب پوشش ضد حریق پایه سیمانی، نحوه اجرای پوشش ضد حریق پایه سیمانی، ...
پوشش ضد حریق اسکلت فلزی پوشش ضد حریق اسکلت فلزی از جمله پوشش های مقاوم حریق است و کاربردها و مزایای آن ...
پوشش ضد حریق پایه گچی یکی از انواع پوششهای ضد حریق است که برای محافظت از سطوح مختلف ساختمانی مانند دیوارها، سقف، ...
02122389001-8
تهران-سعادت آباد - میدان کاج - خیابان ۱۲ پلاک ۲۴ طبقه سوم جنوبی
کدپستی : ۱۹۹۸۶۱۳۳۳۹
info@icc-clinic.com